Hoppa till sidans innehåll

Vännäs OK prisat på OL-galan!

15 NOV 2014 14:59
Fina utmärkelser till Vännäs OK på OL-galan!
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:36

2014-09-14 10.25.20

Vännäs OK var också i år med på en mycket trevlig orienteringsgala i Strömbäck arrangerad av Västerbottens orienteringsförbund. Extra roligt var att vi fick stipendium från Skogssportens Gynnare. Det är till minne av Nils Wåhlen och på 5000kr. 

Motivering:

Vännäs OK verkar i en liten kommun med ett begränsat antal "potentiella" orienterare, men har trots detta fiskat upp ett antal nya orienterarfamiljer. De har oförtrutet, sedan flera år, arbetat med sin rekrytering. De har samtidigt som de kört sin ordinarie rekryteringsverksamhet också hjälpt skolan med orienteringsövningar. OL i skolan har ju sannolikt gjort att Vännäs fått in en del nytt blod i leden.

OL i skolan har inneburit att man årligen bussat varje skolklass i kommunen (t o m högstadiet) till en väl upplagd orienteringsaktivitet där man ställt upp med ledare/instruktörer, till stor del men inte bara bestående av klubbens pensionärer. På det sättet har skolbarnen i Vännäs fått en bra bild av orientering. Det är ju inte all skolorientering som visa r orientering i positiv dager.

 

Förutom detta fick Albin, Moa och Kristina priser från Västerbottens Skogskarlar och Jonas Fridman fick pris som som årets "rock" (ingjuter trygghet, sprider glädje, står pall).

Skribent: Jonas Fridman
Epost: This is a mailto link

 

Stort Tack till våra Sponsorer!

Klicka på bilden för länk till deras hemsidor!

Ica Supermarket i Vännäs

         Vännäs

 

 

 

Norralogo_pms

Postadress:
Vännäs OK - Orientering
Gunnar Kalén, Skogsvägen 32
91135 Vännäsby

Kontakt:
Tel: 093520348
E-post: vannasok_mail@yahoo....

Se all info